Kgz Slovenske Konjice uspešno že več kot 60 let

NatisniE-pošta

Kmetijsko-gozdarska zadruga Slovenske Konjice deluje od leta 1948. V tem času je doživela nekaj organizacijskih sprememb. Deluje na območju občin Vitanje, Zreče, Slovenske Konjice in Oplotnica. V zadrugo je vključen 301 član, pogodbenopa sodeluje še s približno 400 kmetijami.
 
Zadruga je lani odkupila 2.100 glav govedi in 6.800 m3 lesa. Skupni prihodki so v lanskem letu presegli 10 milijonov evrov. Zelo pomembna dejavnost zadruge pa je trgovina. Ima pet trgovin s kmetijskimi potrebščinami, gradbenim materialom in drugim tehničnim blagom.
 
 
Otvoritev zadružne trgovine v Vitanju septembra 2010
 
Milan Hrovat, predsednik zadruge, pravi: »Letno odkupimo več kakor 8 milijonov litrov mleka, ki ga v celoti prodamo v mlekarno Celeia, kjer imamo lastniški delež. V lanskem letu smo poslovali pozitivno. Letos nameravamo začeti graditi novo trgovino in skladišče v Ločah v skupni površini 1000 m2
 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij