Povračilo stroškov prevoza na delo in z dela

NatisniE-pošta

Kako panožna kolektivna pogodba za kmetijstvo ureja povračilo stroškov za prevoz na delo?
 
V Uradnem listu Republike Slovenije, št. 107, z dne 29. decembra 2011 je bil objavljen Aneks h Kolektivni pogodbi za kmetijstvo in živilsko industrijo Slovenije. Aneks določa, da je Kolektivna pogodba za kmetijstvo in živilsko industrijo Slovenije sklenjena za določen čas in velja do 31. decembra 2012. Aneks vsebuje med drugim določbe o višini povračila stroškov prevoza na delo in z dela.
 
Po 2.b členu tarifne priloge povračilo stroškov prevoza na delo in z dela znaša 70 % cene javnega prevoza. Če ni možnosti javnega prevoza, pripada delavcu povračilo stroškov prevoza na delo in z dela v višini 0,15 € za vsak polni kilometer med prebivališčem in mestom opravljanja dela.
 
dr. Avsec, pravni strokovnjak

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij