30 LET SEMENARJENJA NA PTUJU

30 LET SEMENARJENJA NA...

V Semenarni Ljubljana je bilo semenarstvo...

140_let.jpg

Spletne ankete

Ocena časopisa
 
Gozdarstvo

ZNANJE ZA GOZD

E-pošta Natisni

Povezanost slovenske družbe z gozdom se kaže tudi v tem, da že več kot 40 let vsako leto zadnji teden v maju obeležujemo v Sloveniji teden gozdov. Letošnji teden gozdov med 22. in 28. majem 2017 je zaznamovala vrsta prireditev, ki so jih pripravile gozdarske institucije v Sloveniji in so potekale pod skupnim naslovom »Znanje za gozd«. Nekateri dogodki pod to skupno temo se bodo zvrstili tudi v juniju.


Pomen znanja za prihodnost slovenskih gozdov izpostavljamo ob letošnjih jubilejih dveh ključnih institucij na področju načrtnega razvojnega, raziskovalnega in pedagoškega dela v gozdarstvu, in sicer 70. letnice ustanovitve Gozdarskega inštituta Slovenije in 70. letnice Biotehniške fakultete v Ljubljani.

Več ...
 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij