30 LET SEMENARJENJA NA PTUJU

30 LET SEMENARJENJA NA...

V Semenarni Ljubljana je bilo semenarstvo...

140_let.jpg

Spletne ankete

Ocena časopisa
 
Partnerstvo

Dan novih obljub

E-pošta Natisni

 


Ali vsako leto med počitnicami načrtujete, kako si boste olajšali novo šolsko leto, kako si boste vzeli čas, boste bolj dosledni in še in še? Vendar vam nikakor ne uspe. 

Tam nekje petega septembra se ujamete v kolo časa in potem imate občutek, da eno leto tečete maraton priganjanja k učenju, kar kmalu postane muka in vzrok večnega nezadovoljstva v vašem domu. Z otrokom zgubljate stik, on ne sodeluje in vi imate občutek, da vas bo konec od utrujenosti. To je zgodba, ki se zelo podobno ponavlja v mnogih družinah. Enako se lahko dogaja v vrtcu ali srednji šoli. Velikokrat je za uresničitev naših namer dovolj, da si vzamemo pol ure kakovostnega časa, brez mobitela, televizije in obiskov. V tem času se lahko pogovorimo in dogovorimo marsikaj. Otrok ima občutek, da je pomemben, in ker se počuti varno, nam tudi marsikaj zaupa. Več na www.vezal.si.

 

Svetujeta dr. Albert Mrgole, psiholog, sociolog, družinski terapevt in imago partnerski terapevt, ter Leonida Mrgole, direktorica Zavoda Vezal, refleksoterapevtka in imago edukator.

 

 

 
Več člankov...

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij