30 LET SEMENARJENJA NA PTUJU

30 LET SEMENARJENJA NA...

V Semenarni Ljubljana je bilo semenarstvo...

140_let.jpg

Spletne ankete

Ocena časopisa
 
Partnerstvo

DOBER DAN, HVALA IN NASVIDENJE, PA OPROSTITE SEVEDA

E-pošta Natisni

Velikokrat se pritožujemo, kakšna je mladina. Da ne pozdravlja, da je nevljudna, odtujena. Vzela sem si čas in naredila test. Dva dni med tednom, med tretjo in peto uro popoldne, sem šla na sprehod. Prvi dan sem samo hodila, nisem se ozirala naokoli in pozdravljala. Tudi mene ni pozdravil noben odrasel, a me je pozdravilo pet otrok, za katere sem ocenila, da so stari med 9 in 12 let. Drugi dan sem šla na sprehod in sem pozdravila vse, ki sem jih srečala. Otroke in odrasle. Srečala sem veliko otrok, vsaj sto, jih pozdravila in VSI so mi odzdravili. Tudi najstniki. Srečala sem tudi vsaj sto odraslih in starejših. Odzdravilo jih je šest in vsi so bili starejši od 55 let. Kaj nam sporoča takle preprost test? Pritožujemo se nad lastnim vedenjem. Otroci se od nas učijo, otroci nas gledajo. To pomeni, da so vljudni ravno toliko, kot smo vljudni mi, in tudi vzgojeni so tako. Bodimo lep zgled in od jutri naprej z nasmehom pozdravimo mimoidoče.
Svetujeta Albert in Leonida Mrgole, Zavod Vezal

 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij