30 LET SEMENARJENJA NA PTUJU

30 LET SEMENARJENJA NA...

V Semenarni Ljubljana je bilo semenarstvo...

140_let.jpg

Spletne ankete

Ocena časopisa
 
Partnerstvo

»Hvala se pod mizo vala«

E-pošta Natisni
Veliko se govori o tem, da premalo in premalokrat pohvalimo svojega otroka. Najpogosteje svojega otroka pohvalimo z besedami, kot so priden, bravo, v redu, super.
 
Pomislite, kako se odzovemo, kadar ga naš otrok polomi, kadar dobi slabo oceno. Si predstavljate, da bi enako energijo pokazali, kadar nekaj naredi dobro?
Otrok je ob slabem rezultatu v veliki stiski in mnogokrat se ne znajde. Takrat je pomembno, da mu povemo, da je res hudo, ker mu ni uspelo, in da bo moral vložiti več moči, energije in časa, vendar mi vemo, da mu bo uspelo in da je vredno poskusiti še enkrat. Slab rezultat ali »napaka« je lahko izkušnja. Priložnost za učenje. Takrat se bo otrok lotil naloge z energijo »verjamejo vame, mora mi uspeti«. Dal bo vse od sebe in zaključil z občutkom »res zmorem«! Več na http://www.vezal.si/.
 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij