Mali oglasi

MALI OGLASI - JANUAR 2018

PRODAM LESENO VRTNO UTO IN ODDAM PROSTOR
Prodam leseno vrtno uto 2 x 3 m, primerno za shranjevanje orodja ali otroško igralnico. Ljubno ob Savinji. Prostor, primeren za postavitev camp prikolice, oddam v najem. Telefon: 031 695 208.

IŠČEM DEKLE
48 letni podjetnik si želim zakonskega življenja s samskim dekletom do starosti 49 let. Telefon: 041 552 344.

 

MALI OGLASI junij 2017

KUPIM MOTOKULTIVATOR
Kupim motokultivator, Gorenje Muta, bcs lahko tudi v okvari. Telefon 041 379 256.

KUPIM TRAKTOR
Kupim traktor, lahko je v okvari ali poškodovan, skupaj z ostalo kmetijsko mehanizacijo. Telefon 041 597 309.

PRODAM ALI ODDAM V NAJEM
Prodam ali oddam v najem stanovanjsko hišo z gospodarskim poslopjem in 0,5 ha njiv. Telefon 031 695 208.

Naročilo malih oglasov na spletni strani www.spodezelja.si.

 

Kozjereja in zdravilne koristi kozjega mleka in mesa

Kozje mleko in meso sta izjemnega pomena v človeški prehrani, zlasti zaradi njunih bioloških vrednosti in zdravilnih učinkov, ki ju imata pri zdravljenju predvsem rakavih obolenj. Kozje mleko je bogato s fosforjem, kalcijem, klorom in mikroelementi, ki so pomembni pri tvorbi hormonov, vitaminov in encimov, ter ga zaradi lahke prebavljivosti priporočajo v zdravstvu za prehrano bolnikov z rano na želodcu, bolnikom s tuberkulozo, živčnimi boleznimi, rakom in osebam, ki so alergične na kravje mleko. Več o kozjereji in uporabi kozjega mesa in mleka skupaj z recepti za pripravo jedi najdete v knjigah Jožefa Škofa, Kozjereja ter Kozje meso in mleko. Knjigi lahko naročite po telefonu 01/427 52 06.
A. J.
 

Prodam bukova drvaProdam bukova drva

Prodam bukova drva, razrezana in pripeljana na dom (Škofja Loka). Telefon 041/758-958 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .
 

Prodam mešana drva

Prodam mešana drva – 15 m3 (gaber, hrast, bukev) po ceni 45 EUR/m3 na lokaciji Suha krajina (Hinje). Drva so narezana na dolžino 50–60 cm. Telefon 041 638 517 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
 

Knjiga "Umno kletarstvo"

Knjiga »Umno kletarstvo« Pri založbi Avrora je na pobudo Vilija Gombača izšel ponatis knjige Umno kletarstvo avtorja dr. Josipa Vošnjaka iz leta 1873. Knjiga je prvi pravi slovenski priročnik za vinogradništvo, v katerem izvemo vse o pripravi vinograda, kleti, sodih, orodju, kemiji v vinu, boleznih vin, poboljšanju vin in vinskih sortah. Vsebuje opis vinskih sort na Kranjskem in pridelavo vin v tujini. Knjiga je kulturnega in zgodovinskega pomena, saj govori o bogati tradiciji slovenskega vinarstva.

 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij