Predstavljamo

KZ Ptuj – tradicija razvoja in strokovnosti

E-pošta Natisni
Delovanje Kmetijske zadruge Ptuj se začenja že davnega leta 1900, ko je bila za Ptujski okraj ustanovljena zadruga »Kmetijsko društvo za ptujski okraj – zadruga z omejeno zavezo s sedežem na Ptuju«. Vse do danes je zadruga ohranjala in ohranja kontinuiteto delovanja kot splošna zadruga. Temelji na tradiciji razvoja, dvigu strokovnosti, povezovanju, na gospodarskih uspehih svojih članov, kmetov in zaposlenih ter nakupu in prodaji kmetijskih pridelkov, kmetijskega repromateriala in svetovanju. Zadruga je za pospeševanje gospodarskih koristi članov oblikovala Skupino Kmetijska zadruga Ptuj, ki jo tvorijo Kmetijska zadruga Ptuj, z.o.o., Oljarna Fram, d.o.o., in Zadružna oskrba, d.o.o..

 

Več ...
 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij