30 LET SEMENARJENJA NA PTUJU

30 LET SEMENARJENJA NA...

V Semenarni Ljubljana je bilo semenarstvo...

140_let.jpg

Spletne ankete

Ocena časopisa
 
Kmetijstvo

Prvi zadružni ekološki sir

E-pošta Natisni

Loška mlekarna s svojo 113-letno tradicijo nadaljuje s proizvodnjo domačih in naravnih izdelkov, mleko pa odkupuje od rejcev s Škofjeloškega pogorja. Med široko paleto izdelkov so v mlekarni svojemu proizvodnemu programu dodali tudi izdelke iz ekološkega mleka.
Ekološko pridobljeno mleko je predelano po strogih merilih ekološke predelave in kontrole. Mleko je izključno slovenskega – lokalnega porekla. V svoji paleti ekoloških izdelkov imajo ekološko skuto, ekološko sirotko in ekološki sir. Slednji je poltrdi, polnomastni sir, ki vsebuje najmanj 45 % mlečne maščobe v suhi snovi in vsaj 50 % suhe snovi. Izdelan je iz ekološkega mleka z 2,9 % mlečne maščobe. Sir je narejen skladno z veljavno evropsko zakonodajo na področju ekološke pridelave in predelave hrane. Ponudimo ga lahko kot glavno jed ali kot dodatek jedem. Sir cenijo predvsem potrošniki, ki se želijo prehranjevati zdravo. Več na www.kgz-skloka.si.
Pripravil Mitja Vodnjov

 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij