30 LET SEMENARJENJA NA PTUJU

30 LET SEMENARJENJA NA...

V Semenarni Ljubljana je bilo semenarstvo...

140_let.jpg

Spletne ankete

Ocena časopisa
 
Finančni nasveti

TRGOVANJE S KRIPTOVALUTAMI

E-pošta Natisni

Trgovanje s kriptovalutami (bitcoin, ethereum in druge) postaja vse popularnejše. Kriptovaluta je virtualna valuta in je ne moremo hraniti v fizični obliki. S kriptovalutami se lahko rudari ali pa se z njimi trguje. Večina vlagateljev zgolj trguje s kriptovalutami, torej jih kupuje oziroma prodaja bodisi zase ali za naročnika na eni od spletnih menjalnic ali borz (Bitstamp, Kraken, Poloniex, Bitfinex in mnoge druge). Po odprtju trgovalnega računa je mogoče trgovati z različnimi kriptovalutami in poskušati ustvariti dobiček. S kriptovalutami je mogoče tudi rudariti, kakor je poimenovan postopek, v katerem računalniki preverjajo vse podatke in potrjujejo prenose bitcoina in hkrati varujejo omrežje. To so zapletene računalniške operacije, ki porabijo ogromno električne energije. Rudarjenje je proces, v katerem nastajajo novi bitcoini. Rudarjenje zahteva močne računalniške procesorje. Rudarji so za svoje delo nagrajeni s provizijo, ki jo uporabniki plačajo pri pošiljanju nakazil oziroma z novo nastalimi bitcoini. B. F.

 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij