30 LET SEMENARJENJA NA PTUJU

30 LET SEMENARJENJA NA...

V Semenarni Ljubljana je bilo semenarstvo...

140_let.jpg

Spletne ankete

Ocena časopisa
 
Finančni nasveti

ODHODKI

E-pošta Natisni

Odhodki organizacije se v skladu s SRS 2016 delijo na: poslovne odhodke, finančne odhodke in druge odhodke. Poslovni odhodki vključujejo odhodke, ki so vezani na prodajo proizvodov, blaga in materiala ter storitev, prevrednotovalne poslovne odhodke (odtujitev opredmetenih, neopredmetenih in obratnih sredstev za manjšo vrednost) in druge poslovne odhodke (subvencije, dotacije …).


Finančni odhodki so odhodki iz financiranja in odhodki iz investiranja. Prve sestavljajo predvsem obresti, drugi pa imajo predvsem naravo prevrednotovalnih finančnih odhodkov (slabitve in odtujitve finančnih naložb in drugi). Drugi odhodki vključujejo postavke, ki niso povezane s poslovanjem organizacije in niso redne (odškodnine, denarne kazni, donacije, negativne parske izravnave in podobno). B. F.

 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij