30 LET SEMENARJENJA NA PTUJU

30 LET SEMENARJENJA NA...

V Semenarni Ljubljana je bilo semenarstvo...

140_let.jpg

Spletne ankete

Ocena časopisa
 

Vsebina - teme

DBS NAJCENEJŠA MED BANKAMI V SLOVENIJI

Po zadnji analizi, ki jo je objavila Zveza potrošnikov Slovenije, Deželna banka Slovenije tako pri poslovanju na bančnem okencu kot tudi pri spletnem bančništvu ostaja najcenejša med bankami v Sloveniji.

Zveza potrošnikov Slovenije redno spremlja cene plačilnih storitev, ki jih potrošniki uporabljamo najpogosteje, v obdobju od januarja 2015 do januarja 2016 je zabeležila več kot 80 podražitev in 10 pocenitev. Zveza potrošnikov Slovenije v svoji analizi, ki je dostopna na spletnih straneh www.zps.si, posameznikom svetuje, da v njenem spletnem primerjalniku bančnih storitev ocenijo, koliko na letni ravni plačujejo za vsakodnevno plačilno poslovanje in kakšne prihranke lahko pričakujejo, če poiščejo ugodnejšo banko.
Kot že več let poprej so v Deželni banki Slovenije tudi v obdobju zadnje analize Zveze potrošnikov Slovenije upravičili slogan, da so svojim strankam »vedno blizu« – ne le s 85 poslovalnicami po vsej Sloveniji, ampak tudi s cenovno zelo ugodnimi produkti. V nasprotju s predstavo večine potrošnikov je postopek zamenjave banke hiter, enostaven in brezplačen ter ob izpolnjenih pogojih za zaprtje računa traja največ dva tedna. S. V.

 
 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij