30 LET SEMENARJENJA NA PTUJU

30 LET SEMENARJENJA NA...

V Semenarni Ljubljana je bilo semenarstvo...

140_let.jpg

Spletne ankete

Ocena časopisa
 

Vsebina - teme

DEŽELNA BANKA SLOVENIJE PODARILA JABOLKA

 

Na dan slovenske hrane so v vseh 85 poslovalnicah Deželne banke Slovenije strankam podarjali jabolka slovenskih kmetijskih zadrug in tako prispevali k ozaveščanju pomena domače samooskrbe ter podprli slovenske pridelovalce hrane. Banka zaradi svoje močne povezanosti s kmetijstvom in podeželjem redno sodeluje pri projektih, ki promovirajo slovensko pridelavo hrane. Ob tej priložnosti so pripravili tudi posebno varčevalno akcijo z ugodnejšimi obrestnimi merami ob sklenitvi novega dolgoročnega depozita nad dve leti, ki so jo izkoristile številne stranke. S. V.

 
 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij