BODIMO POŠTENI DO SEBE IN POGLEJMO V SVOJE SRCE

BODIMO POŠTENI DO SEBE...

INTERVJU S KMETICO LETA 2017 KAROLINO DRAGICO...

140_let.jpg

Vreme

Spletne ankete

Ocena časopisa
 

Vsebina - teme

KMETIJSKA ZEMLJIŠČA OHRANITI ZA PRIDELAVO HRANE

Ministrstvo za kmetijstvo in okolje je pripravilo osnutek predloga Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o kmetijskih zemljiščih, ki je bil v javni razpravi do sredine novembra 2013, nadaljujejo pa se usklajevanja z deležniki iz različnih dejavnosti. Za Slovenijo je pomembno, da ohranja kmetijska zemljišča in s tem možnosti za pridelavo hrane, zato je treba v zakonu urediti trajno varovana kmetijska zemljišča, namenjena pridelavi hrane, ter jih zaščititi pred pozidavo in spremembo njihove namembnosti. A. J.

 
 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij