30 LET SEMENARJENJA NA PTUJU

30 LET SEMENARJENJA NA...

V Semenarni Ljubljana je bilo semenarstvo...

140_let.jpg

Spletne ankete

Ocena časopisa
 

Vsebina - teme

USKLAJEVANJE UKREPOV PROGRAMA RAZVOJA PODEŽELJA 2014–2020

Ministrstvo za kmetijstvo in okolje je v zaključni fazi priprave končnega Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014–2020, ki bo predvidoma v juniju formalno posredovan Evropski komisiji. Do takrat želi ministrstvo še enkrat pregledati vsebino posameznih ukrepov in jo uskladiti s socialnimi partnerji. V okviru usklajevalnih sestankov je zveza predstavila vrsto predlogov in pobud, s katerimi želi spodbuditi razvoj zadružne oblike povezovanja ter razvoj slovenskega kmetijstva in podeželja. B. J.

 
 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij