30 LET SEMENARJENJA NA PTUJU

30 LET SEMENARJENJA NA...

V Semenarni Ljubljana je bilo semenarstvo...

140_let.jpg

Spletne ankete

Ocena časopisa
 

Vsebina - teme

SKUPŠČINA DEŽELNE BANKE SLOVENIJE

V petek, 30. marca 2018, je potekala skupščina Deželne banke Slovenije. Na njej so delničarji odločili, da se bilančni dobiček za poslovno leto 2017, ki znaša 3.044.991,77 EUR, uporabi za izplačilo dividend delničarjem v letu 2017 v višini 845.799 EUR in razporedi v druge rezerve iz dobička v višini 2.199.192,77 EUR. Bruto dividenda na delnico znaša 0,20 EUR. Skupščina je podelila razrešnico upravi banke in nadzornemu svetu za leto 2017 ter sprejela spremembe in dopolnitve statuta Deželne banke Slovenije v predlagani vsebini. Delničarji so izvolili tudi dva nova člana nadzornega sveta, in sicer Simona Kolenca in Viktorja Lenčeta.
A. J.

 
 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij