30 LET SEMENARJENJA NA PTUJU

30 LET SEMENARJENJA NA...

V Semenarni Ljubljana je bilo semenarstvo...

140_let.jpg

Spletne ankete

Ocena časopisa
 

Vsebina - teme

Gorenjska govedina dostopnejša na trgu

Klavnica v Škofji Loki ima več kot stoletno tradicijo in je vseskozi tesno povezana z življenjem in delom okoliških kmetov. Letos so dejavnostim podjetja dodali še razsek in pakiranje mesa. Gorenjska govedina je tako na voljo v vitrinah večjih slovenskih trgovcev. »Naš cilj je potrošniku ponuditi kakovostno gorenjsko govedino, ki zaradi posebnosti reje gorenjske živine zagotavlja visoko kakovost in veliko kulinarično vrednost,« pravi Mitja Vodnjov, direktor Kmetijsko-gozdarske zadruge Škofja Loka. Klavnica danes zakolje 22.000 govedi, kar je 20 odstotkov vsega zakola govedi v Sloveniji, in je prva po številu zakolov. Poleg zakola govedi klavnica opravlja tudi storitve zakola konj, drobnice in prašičev. V letu 2008 je klavnica pridobila certifikat za klanje ekološke govedi.

 
 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij