Novice in napovednik

Deželna banka Slovenije omogočila letovanje 50 otrokom

V sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine in Športno šolo Juhuhu je Deželna banka Slovenije omogočila 50 otrokom, da so se za nekaj dni prelevili v gusarje.
 
Nato so se z boksarskim šampionom Dejanom Zavcem podali na lov za zakladom, ki je bil skrit v Moravcih v Slovenskih goricah. Dejan je svojo posadko naučil taktiko boja za ozemlje, skupaj so postavljali šotore in se borili z brzicami v kopališkem kompleksu Bioterm. Gusarji so bili ob koncu letovanja navdušeni nad nepozabnimi pustolovščinami.
 
 

Nova izdaja zbirateljskih kovancev

Od 22. avgusta so v 25 poslovalnicah Deželne banke Slovenije v prodaji zbirateljski zlatniki in srebrniki, ki jih je Republika Slovenija izdala ob Svetovnem prvenstvu v veslanju na Bledu.
 
Od 22. avgusta so v 25 poslovalnicah Deželne banke Slovenije v prodaji zbirateljski zlatniki in srebrniki, ki jih je Republika Slovenija izdala ob Svetovnem prvenstvu v veslanju na Bledu. To je hkrati zadnja izdaja numizmatičnih vrednosti v letu 2011. V Deželni banki Slovenije, ki jo je Banka Slovenije izbrala za ekskluzivno distribucijo zbirateljskih in spominskih kovancev do leta 2013, so še na voljo omejene količine numizmatičnih vrednosti, izdanih v letu 2011. Interesenti, ki bi se želeli prednaročiti na numizmatične vrednosti, ki bodo izdane v letu 2012, lahko to storijo v 25 poslovalnicah banke, kjer so v prodaji spominski in zbirateljski kovanci.
 
 

Naročite se na brezplačni spletni časopis

Naročite se lahko na tiskano izdajo časopisa S PODEŽELJA.SI s tem da izpolnite obrazec tukaj.

Če pa želite prejemati brezplačnik na vaš email naslov pa vpišite svoj email v obrazec, ki ga dobite tukaj. Brezplačnik izhaja vsake tri mesece.

Informacije o časopisu

Brezplačni časopis S PODEŽELJA.SI izdaja Zadružna zveza Slovenije. Odgovorna urednica je Anita Jakuš. Naklada 40.000 izvodov.

Veseli bomo vašega komentarja na e-mail info@spodezelja.si.

Oglasi

dezelna.jpg

zzs.jpg

 semenarna.jpg

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Za več informacij kliknite tu .

Sprejemam uporabo piškotkov na tej spletni strani.

Vec informacij